Privatkredit Vergleich
   
  kosova-gungame
  Regullat e Chatit
 
1. Ndalohet ofendimi i antareve ne chatin kryesore ne cdo lloj menyre. Nese keni ndermend te ofendoni dike flisni ne privat me personin. Ndalohet perdorimi i fjaleve te pista ne chatin kryesore. 
2. Ndalohet hyrja ne chat me pseudonim ofendues ose te piset.
3. Ndalohet rreptesisht cdo lloj reklame ne chatin kryesore, qofte adrese interneti apo chat tjeter.
4. Ndalohet përdorimi i vazhdueshëm i shkronjave te medha (psh KESHTU), Ndalohen me Shum se 3 ikona , dhe perseritja e shpeshte e  te njejtes fjali.
 

5. Ndalohet perdorimi i gjuheve te tjera pervec shqipes: (Ju mund te komunikoni ne privat ne cdo lloj gjuhe qe ju deshironi).
6. Operatoret jane te detyruar t'ju japin ndihmen e tyre nese e kerkoni.


 
  Heute waren schon 8 ziyaretçi (104 klik) hier!  
 
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=