Privatkredit Vergleich
   
  kosova-gungame
  PasTrimi Pc
 
Pastrimi i Pc-esSë pari klikoni te *My Computer* pas andej kliko me anën e djathët të mausit te zakonisht *Drive C:* dhe kliko Properties, në anën e sipërme të tabelës shiqo për Tools dhe atje është *Error checking* *Scan disk* të cilin duhet ta shtini në funksion në *Standard mode* deri sa mos të ketë arsye që kët të bëni në mënyr të plotë *Thorough* Deri sa Standard mode do të zgjasë disa minuta, mënyra e plotë apo *Thorough* mundet të zgjasë me orë të tëra. Pra kët të dytën mundeni ta bëni vetem nëse egzistojn probleme në disk.Pasi që të mbaroj *Disk defragment* atëher fikni kompjuterin,kështu që *Disk defragment* do të jet më i suksesëshm
 
  Heute waren schon 8 ziyaretçi (174 klik) hier!  
 
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=