Privatkredit Vergleich
   
  kosova-gungame
  Formatizo Pc
 
 
Se Pari Duhet Ta Keni CD e instalimit te Windows XP. Pastaj Duhet Të Jeni Të Siguruar Se Me CD-romin Tuaj Nuk Ka Probleme Pastaj Nese Nuk Hin Drejtperdrejt Ne Formatizim At'her Kliko F12 dhe vepro kshtu: * Me pas fusni cd dhe beni restart PC. * Kur PC juaj te ndizet do ju dali nje msg i tipit “Press any key to boot from cd”, ne kete moment shtypni nje buton cfaredo te tstieres. * Do ju hapet menu e formatimit. Lexoni me vemendje dhe zgjidhni opsionet qe ju deshironi. Shikoni shpjegimet ne figurat e meposhtme. * Foto3 Foto4 Foto5 Foto6 * Pasi te formatohet hard disk PC do beje restart dhe do ju dali perseri msg i pikes 4. Kesaj here mos shtypni gje e pas disa sekondash do ju dali menu e instalimit te windows. Shikoni figurat per shpjegime me konkrete. Foto8 Foto9 Foto10 Foto11 Foto12 Foto13 Foto14 Foto15 Foto16 Foto17 Foto18 Foto19 Foto20 Foto21 Foto22 * Kur te mbaroni instalimin windows dhe PC juaj te jete perseri funksional kontrolloni qe te gjitha driverat te tjene te instaluar. Nqs mungon ndonji instaloheni nga CD e PC suaj apo duke e kerkuar ne internet. * pas ketyre PC juaj eshte gati dhe mund te instaloni te gjitha programet qe ju perdorni normalisht.
 

 
  Heute waren schon 4 ziyaretçi (9 klik) hier!  
 
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=