Privatkredit Vergleich
   
  kosova-gungame
  hackojm weba prej run-it 2008
 
 Fillojm .. 
Shkojm Start > Run > Dhe n'run e shkruajme ket :
Kodi : 

%WINDIR%EXPLORER.EXE ,::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}::{BDEADF00-C265-11d0-BCED-00A0C90AB50F} +

Tona del 1 dritare e vogel , klikojm me te djathtën dhe shkojm new webfolder ..
dhe e shkruajme 1 faqe pa www dhe pa http psh peacetv.net
dhe shkojme finish ...
tona hym te folderi peacetv.net dhe kshtu qe keni te drejten me uplodu diqka.
ti uplodon qa tdush e uplodon 1 index hacked dhe ajt .. 

Besoj se jom i qart ...

Per me gjet weba qe hackohen  ne ket menyr mundeni permes

 

Header Spy:


ShowIP


Server Spy:


Domain Details


Kur tdale iis 5.0
 

webin munesh me hack


 
  Heute waren schon 1 ziyaretçi (2 klik) hier!  
 
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=